Jäsenyys

Hyvä papillonin tai phalènen omistaja, onnittelemme Sinua koirarotusi valitsemisesta.
Meitä uuden perhosen tai yöperhosen omistajia tulee Suomen Kennelliiton tilastoinnin mukaan vuosittain noin 450-600. Meille koiraharrastuksemme on yksi keino rikastuttaa elämäämme.
Nyt tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nauttia tästä harrastuksesta enemmän, laajentaa ja syventää sitä. Suomen Papillon ja Phalèneyhdistys ry. on kaikkien perhoskoiria ja yöperhoskoiria harrastavien henkilöiden oma yhdistys. Liity sinäkin omaan yhdistykseen!

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen:

-Jäsenlehden 4 kertaa vuodessa
-Paljon tietoa ja kuvia sekä tuloksia lehden sivuilla
-Erikoisnäyttelyn , Kesäpäivät , Talvipäivät ja Kasvattajapäivät
-Pentuvälityksen jalostuskriteerit täyttäville pentueille
-Jalostustoimikunnan palvelut vapaaseen käyttöön
-Vuosikokouksen kerran vuodessa
-Vuosikirjan edullisesti
-Yhdistyksemme tarvikemyynnin palvelut
-Mahdollisuuden olla mukana harrastamassa samalla myös yhdistystoimintaa.
-Jäsenyyden yhdistyksen facebook-sivuilla

Kasvattajan ilmoittama jäsenyys

Ilmoittamalla koko pentueen ostajat kerralla jäseniksi, on myös arvokas mainosvaltti kasvattajalle, samalla kun huolehdit että kasvatin omistajat pääsevät rodun tiedon pariin.
Ilmoita, jos olet jo antanut mukaan rotutiedotteen ja/tai lehdet, jolloin toimittamme sinulle lisää ko. tuotteita. Muussa tapauksessa nämä lähetetään suoraan pennun ostajalle.
Ilmoita sähköpostiin jasensihteeri@spphy.fi uusien jäsenten yhteystiedot (nimi, osoite ja email) ja saat jäsensihteeriltä laskutiedot yksilöllisellä viitenumerolla.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
Jäsenmuodot:*:

:
*:
Varmistus:
Captcha Kirjoita kuvassa näkyvä teksti

Yhdistyksemme jäsenenä Sinulla on mahdollisuus nauttia näistä kaikista asioista ja lisäksi voit olla mukana itse vaikuttamassa siihen miten rotujamme kehitetään.
Yksinkertaisinta sinun on liittyä yhdistyksemme jäseneksi maksamalla tilillemme:

IBAN: FI27 8000 2306 5424 23
BIC koodi: DABAFIHH

liittymismaksu ja yhdistyksen tämän vuoden jäsenmaksu.

Liittymismaksu 12 €, kattaa rotutiedotteen ja kaksi kappaletta aikaisemmin ilmestyneitä lehteä, jotka toimitetaan Sinulle heti kun olet toimittanut osoitetietosi yhdessä maksukuitin kanssa jäsensihteerillemme.

Jäsensihteerimme on:

Sari Kähkönen
jasensihteeri (at) spphy.fi

Jäsenmaksu on 30 € kalenterivuosi, sisältäen tällöin myös lehtemme vuosikerran.
Nuorisojäsenmaksu on 15 € / kalenterivuosi samoin sisällöin.
Perhejäsenmaksu 12 € / kalenterivuosi, ei sisällä lehteä mutta kaikki muut edut ja oikeudet.

Tartu tilaisuuteen ja liity nyt nauttimaan harrastuksestasi täysipainoisesti yhdessä kaikkien muiden perhoskoiraharrastajien kanssa.