Erikoisnäyttely 2023

Papillon: Kuva: Jaana Airola

Papillonien ja phalèneiden erikoisnäyttely järjestetään Mikkelissä Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskuksessa 20.-21.5.2023. Arvostelu alkaa klo 10, lauantaina arvostellaan papillonit ja sunnuntaina phalènet. Rodusta toiseen muutokset lauantaina ennen papillonien alkua. Tuomarina näyttelyssä on Paavo Mattila. Laita päivämäärä ylös ja tule viettämään mukava viikonloppu rotujemme parissa!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumismaksut 23.4. mennessä jäsenet: 1. koira 32 €, saman om. 2. jne koira 27 €, pennut ja veteraanit 25 €, yli 10v. veteraanit 10 €.
Ilm. 24.-30.4. vain internetin kautta. Maksut 10 € enemmän.

Tee ilmoittautuminen ENSISIJAISESTI sähköisen lomakkeen kautta Showlinkin sivuilla (linkki tulossa). Postitse ilmoittautumiset osoitteeseen Heidi Miikki, Karisjärventie 23 B 17, 03810 Ikkala.

Maksut yhdistyksen tilille FI27 8000 2306 5424 23, viitenumero 3007.

LISÄLUOKAT
Parikilpailu: saman omistajan, erisukupuolta olevat saman rotuiset näyttelyyn ilmoitetut koirat.
Kotikoiraluokka: Kotikoiraluokkaan voi osallistua virallisiin näyttelyluokkiin kelpaamaton rekisteröity perhoskoira, jolla on esim. värivirhe, korvien asentovirhe, purentavirhe, kivesvirhe tai turkki on kokonaan leikattu. Näyttelyluokassa noudatetaan samoja Suomen kennelliiton näyttelyohjeita dopingin ja terveyden osalta. Kotikoiraluokka järjestetään sunnuntaina 21.5.2023. Papillonit ja phalenet sukupuoleen katsomatta kisaavat samassa luokassa. Luokassa palkitaan 4 parasta.

Pari ja kotikoiraluokan maksu tasarahana paikan päällä 10e/luokka. Maksu tulee olla suoritettuna ennen näyttelyn alkua, jotta on osallistumisoikeus. Ilmoittautumislomake tulossa.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Heidi Miikki, 040-7189343, spphyerkkari@gmail.com, muut tiedustelut Susanna Eskola, susannapohjasniemi@gmail.com

Yhdistyksen erikoisnäyttelyn pääsponsorina on Dagsmark.

Muita sponsoreita ovat Nutrolin ja Yuup.

Sponsorointi ja palkintolahjoitukset
Palkintolahjoituksista ilmoitettava 30.4.2023 mennessä Tuija Hietalalle kennel.goldenthings@gmail.com. Palkintolahjoitukset tulee toimittaa itse näyttelypaikalle valmiiksi pakattuna ja merkattuna, kenelle palkinto on tarkoitettu. Tuija Hietala organisoi palkintoluokkien jakamista.

Kiertopalkinnot toimitettava näyttelypaikalle näyttelyn alkuun mennessä!

Tervetuloa papillonien ja phalèneiden erikoisnäyttelyyn!

Edellinen artikkeli
Rotumuunnosristeytykset, kasvattajat huomio!
Seuraava artikkeli
Yhdistyksen vuosikokous 25.3.2023