Jalostustarkastus 2024

Yhdistys järjestää ulkomuodon jalostustarkastuksen vuosikokouksen yhteydessä 9.3.2024. Jalostustarkastaja: Maarit Hassinen. Jalostustarkastukseen mahtuu rajallinen määrä koiria (max 15). Koirat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen suljetaan paikkojen tullessa täyteen.

Paikka: Keski-Suomen Kennelpiirin toimintakeskus sijaitsee Laukaassa osoitteessa Rokkakankaantie 23, 41350 Laukaa
Aika: Ennen yhdistyksen vuosikokousta klo 9:00-12:00 (ilmoittautumisen yhteydessä voitte jättää aikataulu toiveen)

Hinnat: 5€ koira (jäsen), 10€ (ei jäsen), maksu suoritettava ennen ilmoittautumislomakkeen lähettämistä. Maksutiedot:
Vastaanottaja: Suomen Papillon- ja Phaléne yhdistys ry.
Tilinumero: FI27 8000 2306 5424 23
Viite: 20231299
 
Huom. Jos narttu on juoksussa jalostustarkastuksen aikaan ilmoita siitä pikimmiten spphy.jalostus@gmail.com ! Juoksuiset nartut siirretään tarkastuksen loppuun.
 
Ulkomuodon jalostustarkastuksen tarkoituksena on kerätä yksityiskohtaista tietoa rodun koirien ulkomuodosta ja rakenteesta. Yksittäisen koiran jalostustarkastus antaa tietoa koiran ominaisuuksista ja mahdollistaa myös vertailun rodun muihin koiriin, rodun keskitasoon ja rodun jalostuksen tavoiteohjelmassa (JTO) määriteltyihin jalostustavoitteisiin.
Lisätietoa jalostustarkastuksesta osoitteessa: https://www.spphy.fi/jalostus/jalostustarkastus/
Jotta koira voi saada virallisen jalostustietojärjestelmään kirjattavan tuloksen, tulee sen olla täyttänyt tarkastuspäivänä 18 kk. Koirien on oltava rokotettuja Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti. Tapahtumassa noudatetaan Kennelliiton antidoping-sääntöjä, joten huomaathan, että esimerkiksi kemiallinen kastraatio estää osallistumisen tarkastukseen.

Ilmoittautumiset 29.2.2024 mennessä alla olevan lomakkeen kautta:

Edellinen artikkeli
Vuosikokous Laukaa 2024