Vuoden Perhonen – Kilpailut

Vuoden Perhonen-kilpailut

 

Vuoden Perhoset -kilpailu on Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistys ry:n vuosikilpailu, jolla valitaan vuoden menestyneimmät rotujensa edustajat näyttelyissä ja harrasteissa. Kilpailu jaetaan seuraaviin kilpailukategorioihin: Vuoden Papillon, Vuoden Phalène, Vuoden Pentu, Vuoden Junior, Vuoden Veteraani, Vuoden Kasvattaja, Vuoden agilityperhonen, Vuoden tokoperhonen ja Vuoden rally-tokoperhonen.

 

Vuoden Perhonen-kilpailun säännöt ja osallistumislomakkeet löytyvät yhdistyksen kotisivuilta https://www.spphy.fi/yhdistys/asiakirjat-ja-lomakkeet/ 

 

Palkinnoista saavat kilpailla Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistys ry:n jäsenten täysin omistamat, Suomessa rekisteröidyt papillonit ja phalènet, jotka on kilpailuihin ilmoitettu määräaikaan mennessä. Koiran yhteisomistus on sallittu, mikäli kaikki omistajat ovat yhdistyksemme jäseniä. Vuoden perhoset palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa. 

Kilpailulomakkeet pyydetään välitettävän osoitteeseen vuodenperhonen@gmail.com 31.1.2024 mennessä vuoden 2023 kilpailukategorioihin osallistumiseksi. Lähetä em. osoitteeseen ainoastaan täytetyt kilpailulomakkeet. Kaikkiin eri kilpailukategorioihin lähetetään lomakkeet tähän samaan osoitteeseen.

HUOM! Koirien kuvia kilpailukategorioiden voittajilta pyydetään erikseen noin kahta viikkoa ennen vuosikokousta. 

Vuoden Perhonen voittajat eri kategorioissa saavat ruusukkeet, jotka jaetaan vuosikokouksen yhteydessä. Ruusukkeita ei postiteta. Sovittaessa ne voi noutaa myös Spphy erikoisnäyttelystä. Kunniakirjat toimitetaan sähköisesti, jos voittaja ei pääse paikan päälle palkittavaksi.

Edellinen artikkeli
Hei Kasvattaja! Päivitä tietosi
Seuraava artikkeli
Erikoiskoulutus & arvostelukoe, Tuusula