Yhdistyksen kunniaviirin ja/tai ansiomerkin saaneet

Kunniaviirit

Kunniaviiri kertoo saajan ansioituneen yhdistyksen rotujen (papillon ja phalène) esiintuomisessa, kasvatuksen, esittämisen, tottelevaisuuskokeiden, agilityn tai muun harrastuksen kautta. Tarkoitus on nostaa näin nostaa harrastuksen arvostusta saajan ja kanssaihmisten mielissä ja tuoda harrastuksen ansiot paremmin esille. Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistys ry:n kunniaviiri on yhdistyksen logoa esittävä pöytästandaari. Ensimmäiset viirit jaettiin vuonna 2007.

Ansiomerkit

Ansiomerkkien tarkoitus on antaa tunnustus yhdistyksen ja yhdistyksen edustamien rotujen hyväksi tehdystä pitkäaikaisesta yhdistystyöstä tai yleisestä yhdistyksen tai sen edustamien rotujen ansiokkaasta edistämisestä (kirjallisuus, taide, koirakulttuuri, tms.). Suomen Papillon- ja Phalèneyhdistys ry:n ansiomerkit ovat hopeinen ja kultainen ansiomerkki, jotka esittävät yhdistyksen logoa. Ensimmäset ansiomerkit jaettiin 2007.

Valikko