Erikoisnäyttely 2024

Papillonien ja phalèneiden erikoisnäyttely järjestetään 24.8.2024  Espoossa, Hotelli Nuuksion piha-alueella ( Naruportintie 68, 02860 Espoo). Arvostelu alkaa klo 10, molemmat rodut arvostellaan samana päivänä.  Rodusta toiseen muutokset näyttelypäivänä ennen papillonien alkua. Tuomarina näyttelyssä on  rotuspesialisti Kitty Sjong, Tanskasta.  Hän tuomari myös parikilpailun. Laita päivämäärä ylös ja tule viettämään mukava näyttelypäivä rotujemme parissa!

Näyttelyssä on myös Junior Handler- kilpailu. Sen tuomaroi Kirsi Sainio. Hän toimii myös varatuomarina molemmille roduille sekä arvostelee kotikoiraluokan!

Ilmoittautuminen näyttelyyn avataan lähempänä ajankohtaa

Erikoisnäyttelyn kutsun löydät lähempänä näyttelyä täältä: …

LISÄLUOKAT

Baby-pentuluokka: 5-7kk ikäinen pentu
Jälkeläisluokka:
neljä uroksen tai nartun samanrotuista jälkeläistä
Kotikoiraluokka:
Kotikoiraluokkaan voi osallistua virallisiin näyttelyluokkiin kelpaamaton rekisteröity perhoskoira, jolla on esim. värivirhe, korvien asentovirhe, purentavirhe, kivesvirhe tai turkki on kokonaan leikattu. Näyttelyluokassa noudatetaan samoja Suomen kennelliiton näyttelyohjeita dopingin ja terveyden osalta. Papillonit ja phalenet sukupuoleen katsomatta kisaavat samassa luokassa. Luokassa palkitaan 4 parasta
Parikilpailu: saman omistajan, erisukupuolta olevat saman rotuiset näyttelyyn ilmoitetut koirat.

Pari ja kotikoiraluokan maksu tasarahana paikan päällä 10e/luokka. Maksu tulee olla suoritettuna ennen kilpailun alkua, jotta on osallistumisoikeus.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Heidi Miikki, 040-7189343, spphyerkkari@gmail.com, muut tiedustelut Susanna Eskola, susannapohjasniemi@gmail.com

Yhdistyksen erikoisnäyttelyn pääsponsorina on: MUSH & YUUP Finland 

Muita sponsoreita ovat: ZH Leash & Nutrolin

Sponsorointi ja palkintolahjoitukset
Palkintolahjoituksista ilmoitettava 30.7.2024 mennessä Suvi Huoviselle, papillon.bohemianshades@gmail.com. Palkintolahjoitukset tulee toimittaa itse näyttelypaikalle valmiiksi pakattuna ja merkattuna, kenelle palkinto on tarkoitettu.

Kiertopalkinnot toimitettava näyttelypaikalle näyttelyn alkuun mennessä!

Tervetuloa papillonien ja phalèneiden erikoisnäyttelyyn!

Edellinen artikkeli
Ulkomuototuomareiden erikoiskoulutus
Seuraava artikkeli
Yhdistyksen vuosikokous 25.3.2023